Nejvýznamnější úspěchy za poslední rok

2015

Hlavním přispěvovatelem do sbírky úspěchů je stále Ondra Skýpala a minulých 14 měsíců se mu opravdu povedlo. Zlepšil svoji hru, trochu vyzrál a v roce 2015 vybojoval 2. místo na Mistrovství České republiky v kategorii do 10 let. Na podzim 2015 hrál na Mistrovství Evropy a skončil uprostřed startovního pole a ukázal, že se neztratí ani na Evropské úrovni. Zadařilo se i družstvu ZŠ ve složení Ondřej Skýpala, Vojta Dudl, Alois Razák a Péťa Matijko - vyhráli okresní kolo a v krajském kole skončili na 4. místě.

 

2016

Další stříbro z mistrovství České republiky tentokrát kategorie do 12 let. Vypadá to jednoduše, ale Ondra se docela nadřel a mohl být stejně 1. jako i daleko za 10. místem. Hráči v této kategorii jsou velmi vyrovnaní. Tento rok v srpnu bude Ondra znova reprezentovat Českou republiku na Mistrovství Evropy.

Sezona 2015/2016 se v soutěži družstev velmi vydařila. Dorostenci v B týmu dospělích podávají výborné výkony, společně s vedoucími zaslouženě vyhráli Regionální soutěž a postupují výše. Tým A se umístil v horní části tabulky své soutěže a ač byl neustále doplňován náhradníky z Béčka, tak nakonec předvedl slušný výkon, ale neoslnil.

 

Šachový oddíl TJ Aero Odolena Voda

TJ Aero Odolena Voda
Šachový oddíl
Ke Stadionu 395
250 70 Odolena Voda

Oddíl je finančně podporován z dotačních programů města Odolena Voda a programu Národní sportovní agentury.